استفاده 1.2 میلیارد بطری پلاستیکی بازیافتی در تولید خودروهای شرکت فورد

طراحی روشی جدید برای تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت موشک
ژوئن 8, 2019
واکنش بورس به خبر تحریم پتروشیمی
ژوئن 8, 2019

استفاده 1.2 میلیارد بطری پلاستیکی بازیافتی در تولید خودروهای شرکت فورد

ساخت خودروهای دوستدار محیط زیست صرفا به معنای تولید مدل هایی با گازهای آلاینده کمتر نیست، بلکه می توان با جایگزینی مواد بکار رفته در قسمت های مختلف یک خودرو، اثرات جانبی آن بر محیط زیست را کاهش داد. فورد یکی از خودروسازانی است که در سال های اخیر سعی کرده فرایندهای تولید محصولات خود را سبزتر کرده و کاربردهای ثانویه ای را برای موادی که دفع آنها ممکن است مشکلات زیست محیطی به دنبال داشته باشد، پیدا کند.

بهره گیری از پلاستیک های بازیافتی روشی است که فورد در پیش گرفته؛ این کمپانی آمریکایی چندی پیش اعلام کرده که هر ساله از 1.2 میلیارد بطری پلاستیکی بازیافتی در تولید خودروهای خود استفاده می کند.

چنانچه آمار سالانه فورد را در نظر بگیریم، خواهیم دید که در ساخت هر خودرو به طور میانگین 250 بطری به کار برده می شود. پلاستیک های بازیافتی از این بطری ها در قسمت هایی مثل پوشش جداره گلگیر (شُل گیر) پیکاپ سری F استفاده می شوند.

علاوه بر این محافظ زیر اتاق اتومبیل های سواری و شاسی بلند جدیدی مثل اسکیپ 2020 جنسی از پلاستیک بازیافتی دارند. این محافظ در کنار نقش حفاظت، با ایجاد سطحی صاف و یک دست، آیرودینامیک خودرو را نیز بهبود می بخشد.

از آنجایی که بهبود آیرودینامیک سبب کاهش مصرف سوخت می شود، نصب پوشش های زیرین اتاق اخیرا در بین خودروسازان بسیار رواج یافته است. فورد معتقد است پلاستیک های بازیافتی طراحی و ساخت این پوشش ها را راحت تر می کنند. توماس سودر (Thomas Sweder) یکی از مهندسین فورد در این باره گفته:

محافظ کف اتاق قطعه ای بزرگ است و در صورت استفاده از پلاستیک جامد برای تولید قطعه ای به این بزرگی، وزن آن تا سه برابر بیشتر می شود.

آقای سودر افزوده که بکارگیری پلاستیک بازیافتی به همان اندازه که برای محیط زیست مفید است، از لحاظ فنی و اقتصادی نیز مزیت دارد.

در ایالات متحده شهروندان می توانند در ازای دریافت 0.05 دلار، بطری های پلاستیکی را به سوپرمارکت ها تحویل دهند. این بطری ها پس از خرد شدن به تامین کنندگان فروخته شده و توسط آنها به فیبر تبدیل می شوند. فورد و دیگر شرکت ها فیبرهای بدست آمده از این طریق را خریداری کرده و برای تولید قطعات خودرویی استفاده می کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *